Home

De Vriendengroep Alfa Romeo Liefhebbers Nederland is de opvolger van de Vereniging Alfa Romeo Liefhebbers Nederland. Via deze website zetten we de activiteiten van de vereniging voort. In 2022 zijn alle evenementen gratis!

Wil je gratis vriend worden en op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

1664092800

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Dwars door Drenthe rit

Nieuws

 • Dwars door Drenthe Rit
  Na de Midden Brabant Rit en het Pinksterkampeerweekend kunnen we het vierde evenement van 2022 aankondigen: De Dwars door Drenthe Rit. Deze rit wordt verreden op zondag 25 september en start in Nijeveen om 10.00. Meer informatie is te vinden op de pagina van het evenement en is te bereiken door hier te klikken. OpMeer lezen over “Dwars door Drenthe Rit”
 • Midden Brabant Rit
  Na de Noord Nederland rit (foto’s volgen snel!) en het Pinksterkampeerweekend kunnen we het derde evenement van 2022 aankondigen: De Midden Brabant Rit. Deze rit wordt verreden op zondag 19 juni en start in Dussen. Meer informatie volgt zo snel mogelijk, maar als je er sowieso bij wilt zijn kun je je al inschrijven doorMeer lezen over “Midden Brabant Rit”
 • Pinksterkampeerweekend
  Na twee jaar zonder het vertrouwde VARLN Pinksterkampeerweekend kunnen de liefhebbers van kamperen dit jaar gelukkig weer los! Van 3 tot 6 juni staat niets meer in de weg om af te reizen naar het altijd mooie Luxemburg. Dit jaar hebben we een bijzonder plekje gevonden in het Müllerthal, ofwel ‘Klein Zwitserland’ inLuxemburg. Deze streekMeer lezen over “Pinksterkampeerweekend”
 • Noord Nederland Rit 2022
  Na de zoveelste Lockdown zit het ons nu eindelijk weer eens mee: We mogen weer in groepsverband bij elkaar komen en het wordt weer tijd de paarden van onze Alfa’s de sporen te geven. Deze keer starten we op een unieke locatie tussen de meest uiteenlopende klassiekers en sportwagens. Na de start rijden we doorMeer lezen over “Noord Nederland Rit 2022”
 • Duemila 140
  Wij wensen iedereen een gezond, mooi Alfa jaar. Duemila 140 is intussen verzonden naar de oud-VARLN leden maar door problemen bij de verzending heeft misschien nog niet iedereen ons blad ontvangen. Als u het blad nog niet binnen heeft, wilt u dan contact opnemen met het secretariaat: secretariaat@varln.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief