Pinksterkampeerweekend

Na twee jaar zonder het vertrouwde VARLN Pinksterkampeerweekend kunnen de liefhebbers van kamperen dit jaar gelukkig weer los! Van 3 tot 6 juni staat niets meer in de weg om af te reizen naar het altijd mooie Luxemburg. Dit jaar hebben we een bijzonder plekje gevonden in het Müllerthal, ofwel ‘Klein Zwitserland’ inLuxemburg. Deze streek heeft die bijnaam niet voor niets, dus mooie weggetjes zijn gegarandeerd! We zijn te gast op de mooie en rustige Camping De la Sure in Reisdorf. Deze camping ligt aan de oevers van de Sure, tussen de altijd gezellige stadjes Vianden en Echternach. Meer informatie over deze camping kun je vinden op https://campingdelasure.lu/nl/

Op de camping zijn ook een aantal ingerichte safaritenten. Mocht je daarvan gebruik willen maken kijk dan zelf naar de beschikbaarheid op hun site en boek dit ook zelf zo snel als mogelijk. Natuurlijk kun je, als kamperen niet echt je voorkeur heeft, ook zelf in de omgeving een hotelletje of B&B opzoeken. In de directe omgeving van Reisdorf zijn genoeg hotels te vinden. ’s Avonds kun je dan uiteraard gezellig aansluiten op de camping.

Wat zijn de plannen voor het weekend? Trouwe bezoekers weten het al, maar voor de nieuwsgierigen: Vanaf vrijdag (maar natuurlijk ook eerder) kun je terecht op de camping. De zaterdag geeft dan gelegenheid om de omgeving te verkennen, wat te
winkelen of lekker te genieten op de camping. Denk aan Vianden, de stad Luxemburg of een van de grote winkel Malls die Luxemburg tegenwoordig kent. Enne, zeker in deze periode is tanken in Luxemburg een verademing voor je portemonnee! Op zaterdagavond is er natuurlijk de gezellige barbecue. Zoals elk jaar geldt: zorg voor je eigen vlees en barbecue, dan weet je zeker dat je niets te kort komt! In de omgeving zijn er winkels voor een lekker stukje vlees en een goed biertje.

Voor de zondag hebben we een niet al te moeilijke, leuke puzzelrit uitgezet, waarbij de nadruk op het rijden en het genieten van de omgeving ligt. Op maandag kan iedereen dan weer terug naar huis, of er natuurlijk nog een paar dagen aan vast plakken.

Enthousiast geworden, maar toch nog vragen?? Bel (liefst na 18.00 uur), of mail, met: Paul Varekamp (06-53.68.77.52, dafalfa@kabelfoon.nl), of Hans
Visser (06-14.74.02.68, hans.visser@hotmail.com)

Als je inschrijft krijg je later nog aanvullende informatie voor het weekend. Buiten de normale kosten voor de camping en verblijf zijn er geen kosten verbonden aan het weekend.

Als je gebruik wilt maken van een verhuurmogelijkheid op de camping, een hotel of B&B, zul je dit zelf moeten reserveren maar meld je dan ook bij ons aan.

Helaas hebben we dit jaar maar een beperkt aantal
plaatsen, dus probeer z.s.m, maar uiterlijk 15 april,
je inschrijving te mailen aan: dafalfa@kabelfoon.nl
Als je inschrijft krijg je later nog aanvullende
informatie voor het weekend.

Vermeld de volgende gegevens bij je aanmelding per mail. Geef graag wel het aantal mensen en kampeermiddelen op zodat wij en de camping niet voor verassingen komen te staan met de indeling

Naam:

Adres:

Postcode/woonplaats:

E-mail:

Telefoon:

Ik kom met: tent/caravan/vouwwagen/camper (indien meer, graag ook aantal opgeven)
Of maak gebruik van een hotel in de buurt (wel zelf reserveren!)
Aantal volwassenen:

Aantal kinderen (t/m12 jr.):

Aantal auto’s:

Stroom gewenst bij tent of caravan: ja/nee

Arriveert (waarschijnlijk): vrijdag/zaterdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: