Het eerste jaar Vriendengroep

Inmiddels ligt 2022 alweer bijna achter ons en kunnen we terugkijken op een eerste seizoen in de nieuwe vorm. Er zijn zeker nog punten die beter kunnen (daarover later meer), maar al met al kunnen we tevreden zijn. Een aantal voormalig leden van de vereniging VARLN heeft zich als vanouds enthousiast ingezet, wat heeft geresulteerd in drie geslaagde evenementen. We hopen dat het er volgend jaar meer zijn, maar willen alle actieve vrienden hartelijk danken voor de inzet in 2022. Hulde!

Na afloop van de evenementen heeft het tot nog toe ontbroken aan (beeld)verslagen en dat is zeker één van de verbeterpunten voor 2023. Om dit op de valreep van het oude jaar nog een beetje recht te zetten volgt hier alsnog een overzicht.

Het seizoen werd op 24 april afgetrapt met de Noord Nederland Rit, die begon bij Carrosso in Oldemarkt

Al gauw was het voorterrein goed gevuld met Alfa’s en werd er binnen genoten van al het moois dat er bij dit prachtige bedrijf te zien is.

Ook voor de inwendige mens viel er veel te genieten..

Na het bewonderen van al het moois binnen was het tijd om van de omgeving te genieten in de eigen bolide. Gelukkig was het een frisse, maar mooie lentedag.

Aan het eind van de rit was er een gezellig samenzijn en werden de prijzen verdeeld

Hartelijk dank aan Harm, Erik en Henk voor de vlekkeloze organisatie!

Het lange pinksterweekend van 3-6 juni stond traditiegetrouw in het teken van het Pinksterkampeerweekend. Hoewel het weer gedurende het weekend niet altijd geweldig was (over tradities gesproken), kunnen we ook hier spreken van een zeer geslaagd evenement. De deelnemers kwamen in elk geval thuis met sterke verhalen en er schijnt na de traditionele barbecue zelfs nog doedelzak gespeeld te zijn, alsof je je met de bijbehorende regen op de Schotse Hooglanden bevond. Maar het was toch echt Luxemburg.

We zijn niet eenkennig en zeker niet als het om Italiaanse schonen gaat, dus de aanwezigheid van een Lancia Fulvia Zagato werd ook zeer gewaardeerd:

Ondanks het weer is er dus erg genoten door de aanwezige Alfisti (en Lancisti natuurlijk). Paul en Hans, hartelijk bedankt weer!

Het laatste hoogtepunt van dit jaar was de Midden Brabant Rit. Ook daar geen strak blauwe lucht, maar natuurlijk wel een heel warme sfeer. De ontvangst was bij taxateur Dennis Rietveld in Dussen, waar in sfeervolle ambiance onder het genot van een kopje koffie werd genoten van wat er te zien was.

De opkomst was zeker goed te noemen en de rit voerde langs mooie plekjes in het Brabantse land.

Op de eindlocatie kon nog wat gedronken en gegeten worden en daarna keerde iedereen voldaan huiswaarts. Heel veel dank aan Pieter voor de organisatie van dit alles!

En dan is het voor je het weet alweer december… er is inmiddels met een groepje actieve vrienden geëvalueerd zoals dat tegenwoordig heet en daar zijn weer frisse ideeën voor het nieuwe jaar uitgekomen. We willen ook buiten de evenementen om wat vaker berichten publiceren, dus heb je een mooie reis gemaakt met je Alfa, sleutelavonturen of tips die je wilt delen met andere enthousiastelingen: stuur een berichtje of tekst met wat foto’s aan info@varln.com en wij regelen de rest. Ook als je in 2023 iets wilt organiseren ben je uiteraard van harte welkom, ook daarop komen we nog terug in januari.

We wensen iedereen namens de actieve vrienden uit de groep fijne feestdagen en alvast een mooi 2023 en we laten in het nieuwe jaar weer van ons horen!

Groeten,

Sam en Wim Gietermans

Eén opmerking over 'Het eerste jaar Vriendengroep'

  1. Beste Vriendengroep, Allereerst wil ik jullie weer een Alfantastisch jaar wensen. Hartelijk dank voor jullie inspanningen en voor dit leuke jaaroverzicht. wij hopen ook dit jaar weer van de partij te kunnen zijn. Met vriendelijke groet,

    Adri Straatman

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: