Nieuwe ritten

Om te beginnen allemaal de beste wensen voor 2023!

Onze vrienden van regio Zuid beginnen het nieuwe jaar goed, met de aankondiging van het initiatief om een rit te organiseren op 11 juni 2023. Meer info volgt, maar de rit gaat de Maasduinenrit heten en wordt verreden in Noord Limburg, uiteraard aan de boorden van de Maas.

Zoals al eerder gemeld gaat het Pinksterkampeerweekend in 2023 ook plaats vinden en wordt nagedacht over een alternatief voor de buitenlandrit. Jullie lezen het hier zodra meer bekend is.

Mochten er mensen zijn die ook iets willen organiseren: laat het ons weten! Een opvolger van de Snertrit, vroeg in het seizoen, zou heel welkom zijn. Dus wie heeft er zin om iets te organiseren in maart of begin april? Een clubje ervaren organisatoren heeft al laten weten nieuwe initiatiefnemers met raad en daad bij te willen staan, dus schroom niet om een mailtje te sturen aan info@varln.com of klik op de knop elders op deze site. Ook als je geen concrete plannen hebt, maar gewoon wilt weten hoe je zoiets zou kunnen aanpakken: aarzel niet!

We houden jullie op de hoogte van de verdere invulling van de al aangekondigde evenementen en hopen er nog meer te kunnen aankondigen.

Tot snel!

Eén opmerking over 'Nieuwe ritten'

  1. Goedemiddag,

    Vorig jaar is de Dwars door Drenthe Rit, die op 25 september gehouden zou worden, geannuleerd.
    Wordt deze nog op enig moment dit jaar gehouden. Leek ons erg leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: