UITNODIGING MAASDUINENRIT OP ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023

Beste Alfavrienden,

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor de Maasduinenrit op zaterdag 30 september aanstaande.

We starten op onze vertrouwde plek bij de molen en forellenkwekerij te Blitterswijck.  In het pittoreske Limburgse dorpje Broekhuizenvorst zullen we eindigen met een inkijkje in de enige echte “Amici’s Garage”. De plek waar het allemaal gebeurt op die beruchte woensdagavonden. De garage zal nog nooit zo goed gekuist zijn als op deze dag !

We starten deze dag in de molen “Theodorus” van  de Forellenkwekerij Keijzersberg Boltweg 15 5863AN Blitterswijck. Aldaar worden jullie vanaf 11 uur verwelkomd met koffie, thee en natuurlijk echte Limburgse vlaai.

De rit start vervolgens rond 12 uur en voert ons langs en over de rivier de Maas. We denken aan een recreatieve toertocht (ca. 75km) met de nadruk op het genieten van de omgeving en onze bolides. En wellicht nog een verrassing onderweg. Tijdens de rit zal nog een aantal “ouderwetse klassiekers” op het programma staan.   We eindigen de rit rond 16 uur met een gezellig samenzijn tot …….(?) uur. Dan is er gelegenheid om in en rondom Amici’s Garage even rond te kijken en tot rust te komen. De BBQ wordt dan ontstoken en we vieren het goede leven met een lekker hapje en drankje. We vinden het belangrijk dat we als Alfa vrienden verbindingen houden met elkaar. Een aantal deelnemers heeft al aangegeven in de omgeving te overnachten. Het wordt natuurlijk geen nachtwerk maar we hebben daarom bewust geen eindtijd gepland. 

Hoe mooi zou het zijn als we ons mogen verheugen op een grote opkomst !  We hebben inmiddels al 19 aanmeldingen mogen noteren en dat vinden wij echt geweldig ! Noteer deze dag alvast in uw agenda, poets uw oude of nieuwe Alfa nog eens goed op en meld u aan via het formulier op de aanmeldpagina of door te mailen naar flavian@live.nl.

Deze dag wordt ons aangeboden door de Alfa Romeo Vrienden NL. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Alle deelnemers ontvangen een weekje vooraf nog een persoonlijke uitnodiging met verdere informatie.

Hopelijk tot ziens in Broekhuizenvorst!

Jeroen en Paul Verstraten

Eén opmerking over 'UITNODIGING MAASDUINENRIT OP ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023'

Plaats een reactie