2024 is begonnen!

Hallo Alfisti,

Om te beginnen natuurlijk nog de allerbeste wensen voor 2024!

Hoewel er nog geen concrete initiatieven bekend zijn gemaakt hopen we via dit platform ook in 2024 weer een mooi aantal evenementen te kunnen aankondigen. Het zou helemaal leuk zijn als er behalve de usual suspects die al jaren evenementen organiseren (en dit ook in ’22 en ’23 zijn blijven doen) nog wat meer mensen iets op touw zouden willen zetten in het nieuwe jaar. Er is vanuit de oude VARLN budget voor en er zijn mensen met ervaring die erbij willen helpen. Dus schroom niet en stuur een berichtje als je iets in gedachten hebt, dan kunnen we vast iets regelen.

Ook reis- en sleutelavonturen zijn welkom: stuur een stukje tekst en wat foto’s en wij doen de rest.

Er zijn ook VARLN vrienden die een auto of onderdelen te koop hebben, maar daar een echte liefhebber voor zoeken en niet zomaar iedereen aan de deur willen hebben. Ook in dat geval kun je ons een berichtje sturen, zoals onlangs Rob Schanzleh deed. Hieronder zijn oproep. Hij vond het geen probleem dat zijn telefoonnummer zou worden vermeld, maar bel hem aub alleen bij serieuze interesse.

Mijn naam is Rob Schanzleh en ik ben op zoek naar een liefhebber voor een Alfa Romeo Spider die in de bijlage wordt getoond.

Omdat er voor ons een emotionele waarde aan deze auto zit, willen wij hem niet te koop zetten op Markplaats of iets dergelijks.

De auto is eigendom van mijn moeder die er na het overlijden van mijn vader geen gebruik meer van maakt.

Wellicht is er iemand bij u in de vereniging geïnteresseerd. Graag treden wij dan in contact.

Betreft een auto die in het bezit is van de huidige eigenaar sinds 12-09-2009. Het gebruik is sinds 2016 minimaal daarom gaat de auto in de verkoop. De auto wordt onderhouden door een Bovag garage en is APK gekeurd tot 10-08-2024. De auto staat binnen als er niet mee gereden wordt.

In 2010 is er een nieuwe kap geplaatst.
In 2011 is er door de eigenaar groot onderhoud uitgevoerd aan de auto. Er zijn taxatierapporten voorhanden uit de jaren 2000 en 2006.
Er zijn facturen m.b.t. tot onderhoud aanwezig vanaf 2000.

Mijn vraag is dan ook of u de bijlage binnen uw vereniging wilt delen.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06 82 29 03 08

Met vriendelijke groet,

Rob Schanzleh

Dat was het voor nu, zodra er nieuws te melden is over evenementen of andere Alfa gerelateerde zaken horen jullie het direct!

4 gedachten over “2024 is begonnen!

  1. Ahh..goedendag, en natuurlijk ook allemaal nog de beste wensen 😉

    Ben hier sinds zomer 2023 met een nieuw project begonnen( zou ik niet meer doen..maar ja)
    Een Giulietta Berlina TI van 1960..
    Dikke patina, en remmen moesten nagezien, en motor moest er weer in, en geen benodigd laswerk… was het verhaal van de 73-jarige eigenaar, en ik geloofde dat haha.
    Ondertussen, een nw. HRC gemonteerd, alle remdelen uit elkaar gehad, de 1300 giulia motor van rond 1967 opgestart, en staartrubber bak vervangen, en nu de keerringen daarvan nog op de todo lijst 😉
    Echter bleek bij op de brug zetten, dat geen benodigd laswerk, een ruim begrip is..
    De linker dorpel is net cpl. vervangen, binnen/midden/buiten en moet stuk voorscherm nog herstellen en terug op zijn plaats lassen..

    Wie weet, kom ik ermee naar het PKW, als dat er weer komt, alleen dan kan ik geen aanhanger mee nemen om te slapen, dus zou dan graag weten, of ik vroegtijdig een accomodatie kan huren ofzo 🙂

    Weet niet hoe ik in deze reactie foto’s bij kan voegen, dus die stuur ik later wel ..

    Groeten Stephen & Silvia

    Like

  2. Helaas John Commeseel is 17 december 2023 overleden. Zouden jullie John uit het bestand willen halen? Vriendelijke groet, Bam Boersma

    Like

Plaats een reactie