Pinksterkampeerweekend 17-20mei

Ook in 2024 gaan we natuurlijk weer naar het buitenland tijdens het pinksterweekend!

Dit jaar hebben we gekozen voor een camping die weer eens wat dichterbij ligt. We gaan naar het kleine plaatsje Polleur tussen Verviers en Spa, op zo’n 50km vanaf Maastricht. Informatie over de camping kun je vinden op http://www.polleur.be

Ben je niet zo van het kamperen of ben je niet in het bezit van een tent? De camping heeft diverse verhuurchalets, huurtenten, cottages en andere mogelijkheden.

Ook zijn er in Spa, op zo’n 10km afstand, veel hotels te vinden in allerlei prijsklassen.

Wat zijn de plannen voor het weekend? Vanaf vrijdag (maar natuurlijk ook eerder als je dat zou willen) kun je terecht op de camping. De zaterdag geeft dan gelegenheid om de omgeving te verkennen, wat te winkelen of lekker wat te kletsen op de camping. In het pinksterweekend zijn op het circuit overigens ook de Spa Classic Days.

Voor de zondag hebben we een niet al te moeilijke, leuke puzzelrit uitgezet, waarbij de nadruk ligt op het rijden en het genieten van de omgeving.
Op maandag kan iedereen dan weer terug naar huis, of er natuurlijk nog een paar dagen aan vast plakken.

Heb je nog vragen?? Bel (liefst na 18.00 uur), of mail, met: Paul Varekamp (06-53.68.77.52, dafalfa@kabelfoon.nl), of Hans Visser (06-14.74.02.68, hans.visser@hotmail.com)

Als je gebruik wilt maken van één van de accommodaties op de camping, reserveer die dan zelf tijdig. Er worden rond ons kampeerveld (veld F op de plattegrond: https://www.polleur.be/plattegrond) een aantal chalets vrijgehouden voor ons, informeer bij de camping (Nederlandse eigenaren) wat er nog beschikbaar is, of kies een accommodatie ergens anders op de camping. Op is op!
Je kunt reserveren via http://www.polleur.be/accommodaties en bij opmerkingen aangeven dat je van de Alfa Romeo club bent. Vergeet dan niet je ook bij ons aan te melden i.v.m. de puzzelrit! Hetzelfde geldt als je een hotel in de omgeving wilt reserveren.

Helaas hebben we dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen op de camping, dus probeer z.s.m., maar uiterlijk 15 maart, je inschrijving met onderstaande gegevens te mailen aan: dafalfa@kabelfoon.nl. Wij reserveren dan de kampeerplaatsen.
In de week vóór Pinksteren ontvang je dan nog de laatste aanvullende informatie voor het weekend.

Naam:
Adres:
Postcode/woonplaats:
E-mail: Telefoon:

Ik kom met: tent/caravan/vouwwagen/camper (indien meer kampeermiddelen, graag ook aantal opgeven)
Of: ik maak gebruik van een accommodatie op de camping of hotel in de buurt (wel zelf reserveren!)

aantal volwassenen: aantal kinderen (leeftijd): aantal auto’s: Honden:

Stroom gewenst bij tent of caravan: ja/nee
Aankomst- en vertrekdatum:

Geef graag duidelijk het aantal mensen en kampeermiddelen op zodat wij en de camping niet voor verrassingen komen te staan met de indeling!

Let op: na inschrijving voor het kamperen krijg je van de camping een factuur voor reservering.

Wij hebben er zoals elk jaar ontzettend veel zin in, hopelijk jullie ook dus graag tot dan!

Plaats een reactie