De kop is eraf

Vandaag is het nieuwe seizoen van start gegaan met de ooit traditionele Snertrit. Tegen 10.30u begon het terrein van La Forgia Classico in Harmelen zich te vullen met Alfa’s in allerlei soorten en maten, aangevuld met hier en daar een Fiat.

Hoewel erg vroeg in het seizoen was de opkomst hoog en al gauw was het binnen een gezellige drukte, waar onder het genot van koffie en koek werd bijgepraat.

Naast een groot aantal oude bekenden waren er ook nieuwe gezichten, dus het idee van een open vriendenclub waar iedereen welkom is lijkt te werken!

Na een gloedvolle introductie door Teus vertrokken de equipes voor een mooie rit van een kleine 70km. In de Covidperiode hebben veel mensen de schoonheid van ons eigen land herontdekt, maar het blijft verrassend wat een mooie wegen en weggetjes er vaak al dicht bij huis zijn. Het was weliswaar geen zonovergoten dag, maar nagenoeg droog en de enige Spider in het gezelschap werd open gereden, inclusief de rit vanuit Breda en weer terug. Dit ondanks de temperatuur van een graad of vijf… Chapeau!

Halverwege de rit was er gelegenheid om wat te drinken bij een gezellige uitspanning in Vinkeveen waar onze komst was aangekondigd en na afloop van de rit stond de organisatie ons in Harmelen op te wachten met snert, roggebrood met spek, broodjes en een ruime keuze aan drankjes. Het was allemaal perfect geregeld.

Vanaf deze plek willen we Teus en Rob, Rina, natuurlijk Gianni la Forgia en alle anderen die dit mogelijk gemaakt hebben hartelijk danken voor een heel gezellige dag. Als je erbij bent geweest en je foto’s wilt delen dan kan dat via info@varln.com. We zetten van alle foto’s nog een mooie selectie op de site. (Verstuur ze aub niet op al te hoge resolutie, dat schijnt de mail niet aan te kunnen.)

En het zou helemaal geweldig zijn als je je ervaringen van deze dag (of andere Alfa gerelateerde avonturen) in een stukje tekst wilt samenvatten. Als je het mailt zetten wij het op deze site.

Alle deelnemers en de organisatie nogmaals bedankt en laten we deze traditie zo lang mogelijk voortzetten. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: